Angelologie

Angelologie is is een overzichtelijk systeem van codes die een regelrechte weg bieden om kennis te maken met de (Aarts) engelen, zodat wij hun krachten kunnen ervaren in het leven van alle dag.

Ouder

Angelologie is ouder dan de eerste adem van de aarde. Omdat Angelologie geen religie is, hoef je niet in Engelen te geloven. Het ervaren van Engelen is eerder een diep weten en vertrouwen, zoals je erop vertrouwt dat de maan elke nacht schijnt. Het is eerder een diep gevoel van verbinding dat je wellicht ooit hebt ervaren toen je op een wolkenloze nacht naar de hemel keek en voelde dat er meer is dan je kon zien of horen.

In de opleiding: 'train de trainer' bij Patty Harpenau, levenscoach en schrijfster van vele boeken, heb ik met de wijsheid van de Angelologie kennis mogen maken. Deze eeuwenoude kennis wordt van oudsher mondeling van leraar op leerling doorgeven. Ik heb leren werken met de geschreven kennis van de Engelen, wijsheid voor het hoofd, hart en de ziel. Maar ook de ongeschreven kennis van de Engelen, wijsheid voor de ziel, kennis om te voelen en te ervaren.

Engelen gebruiken graag beeldentaal om te communiceren en daarom werken we binnen de workshops en trainingen met The Angel Codes kaarten.

 

 

 

logo