Kaartlegging

Engelen kaarten

 Aan het boek, The Angel Codes, zijn Engelenkaarten toegevoegd. Met deze kaarten krijg je inzicht in je levensdoel, waarom je in dit leven bent gekomen, wat je lessen uit het verleden zijn geweest en waar je naar toe reist. Ze bevatten een heldere methode zodat je zelf aan de slag kunt om de Engelen te leren kennen en hen uit te nodigen in je leven. Op de levensboom wonen elf planeten, voor elke planeet zijn er drie kaarten, drie├źndertig in totaal.

Het leggen van The Angel Codes kun je het beste zien als spiegels van je ziel, een wandeling in het licht. het zijn kaarten die je niet moet lezen met je hoofd, maar met je gevoel. Dan krijg je het beste contact met hun boodschappen en inzichten. Een legging kun je zien als een workout voor de spieren van je ziel. Hoe duidelijker jij je vraag stelt, hoe krachtiger de inzichten zullen zijn. 

De kaarten zijn niet gemaakt om een toekomst te voorspellen, alhoewel ze je wel zicht zullen geven op welk pad je nu loopt, waarom je in dit leven bent gekomen en waar je naartoe reist. 

Maar ook de ongeschreven kennis van de Engelen, wijsheid voor de ziel, kennis om te voelen en te ervaren. Engelen gebruiken graag beeldentaal om te communiceren en daarom werken we binnen de workshops en trainingen met The Angel Codes kaarten.

Een legging met kaarten kan een uitermate verhelderende kijk geven op het pad waarop jij je bevindt, op welke verandering je wacht en welke ontwikkeling je doormaakt.

The Angel Codes kaarten  dragen de energie van de Aartsengelen, Engelen en Hemelmensen en liggen recht op de planeten van de levensboom.

 

logo