Angel Codes

 The Angel Codes vormen een belangrijk onderdeel van de Angelologie waar je zo mee aan de slag kunt. Zoals jij je buurman vraagt om hulp, kun je ook Engelen en de Aartsengelen om raad vragen in je leven. Het enige wat je nodig hebt is een oprechte intentie om deze krachten uit te nodigen in je leven.

The Angel Codes beschrijven niet alleen de krachten van de Aartsengelen en Engelen, maar ze beschrijven daarnaast ook de codes van de ziel, een spirituele reis die ieder mens tijdens zijn leven maakt. 

Het zijn elf eenvoudige codes waarmee je praktisch aan de slag kunt. Deze codes bestaan uit krachten en deugden zoals moed, liefde, heling, overvloed of bescherming die verbonden zijn met de elf planetaire Aartsengelen.

Engelen gebruiken graag beeldentaal om te communiceren en daarom werken we binnen de workshops en trainingen met The Angel Codes kaarten. Een legging met kaarten kan een uitermate verhelderende kijk geven op het pad waarop jij je bevindt, op welke verandering je wacht en welke ontwikkeling je doormaakt.

Wil jij aangeraakt worden door een Engel ...

Wat leer je in de workshop The Angel Codes?

Je maakt kennis met de Aartsengelen, de Levensboom en The Angel Codes en leert ze toepassen in je eigen leven.

Deel 1: Basiskennis Angelologie en the Angel Codes
Wat is Angelologie? Wat betekent de levensboom? Het openen en sluiten van de Engelentempel. Een reis langs de levensboom: Planeten, Aartsengelen, Engelen, Hemelmensen. Uitleg wat The Angel Codes zijn en hoe je de kennis van Angelologie en de levensboom toepast op je persoonlijke leven. Samenwerken met de Aartsengelen.

Deel 2: Kaartleggen
Het openen en sluiten van de Engelentempel. De Engelenkaarten op de levensboom leren leggen en duiden.

Deel 3: Petities schrijven
Petities leren schrijven (o.a. middels Tibetaanse Engelschrift) aan de Aartsengelen voor jezelf en anderen, waardoor je de universele krachten in werking zet die veel meer mogelijk maken dan wij ons kunnen voorstellen. Welke Aartsengel schrijf je aan op welke dag?

Data workshop:

Deel 1: 2 febr. boerderij de Vrije Geest in Toldijk

Deel 1: 1 maart – 14 juni

Deel 2 en 3 : 21 en 22 maart // 20 en 21 juni

Je kunt voor elk onderdeel apart inschrijven. Het is wel een voorwaarden, om te kunnen deelnemen aan deel 2 of deel 3, heb je wel de basiskennis van deel 1 nodig.

Kosten per deel: € 150,00 – lunch inbegrepen.

... en als je eenmaal bent aangeraakt door een Engel is je leven nooit meer hetzelfde.

logo