Het Engelenpad

Leer het Engelenpad lopen - het vervolg op The Angel Codes 

Als je het boek The Angel Codes hebt gelezen en je wilt kennis maken met het Engelenpad dan is deze workshop echt iets voor jou. Leer de zeven Aartsengelen kennen, hun krachten en hun dagen. Want elke Aartsengel heeft een eigen dag en  cyclus waarop je een petitie zou kunnen schrijven.  Zo schrijf je bijvoorbeeld een petitie aan Aartsengel Gabriel van de Maan op maandag. 
In deze zevendaagse avondcursus leer je kennen de Aartsengelen, de dagen en hun handschriften. 

Het Engelenpad
Tussen de elf cirkels ( planeten) tel je twee├źndertig paden. Dit benoemt men ook wel als het Engelenpad. Het lopen van deze paden is een spirituele weg die eigenlijk alleen aan de hand van een leraar gedaan kan worden. Het is geen fysieke of zichtbare weg, maar kan gedaan worden met behulp van meditaties. Je ziel kan immers moeiteloos reizen naar waar dan ook. 

Van oudsher worden deze paden gelopen in loges van vrijmetselaars en geheime Engelenloges of de tempels van mysteriescholen. In de alchemistische kabbala wordt dit altijd gedaan onder leiding van een ingewijde leraar en het doel is om je frequentie te verhogen van de aarde naar het licht opdat je onderweg met de Engelen rechtstreeks kunt communiceren. Engelen zijn geen onbereikbare wezens. Ze willen met ons delen, ze willen onderdeel uitmaken van onze spirituele reis, ons helpen levenskrachten te ontwikkelen zodat we geluk en rust vinden. 

Deze cursus bestaat uit zeven avonden. 
Programma
1. De Aartsengel van de Dag
2. Meditatie en het lopen van een van de paden
3. Het schrijven van een petitie op de dag. 

logo