Ervaringen Familie opstellingen

Reacties 

Dit verzin je niet ...........de opstelling heeft mij heel veel duidelijk gemaakt en inzicht gegeven over het rollenpatroon waar ik zelf ook in zit en maar niet wist hoe te doorbreken? Geweldig, Elly en Erik dit is niet zo maar een cadeautje dit is een onbeschrijfelijk groot geschenk! Bij thuiskomst zat mijn Ed nog op mij te wachten en was benieuwd hoe ik e.e.a. had ervaren. Het enige wat ik uit kon brengen was: Dit verzin je niet!!!!! Ik vertel je er morgenochtend verder over, heb nog even te veel dingen in mijn hoofd om over na te denken!
Yvette
Het moet me van het hart,dat ik bewondering heb voor jullie omgang met liefde voor zoveel verschillende mensen.
Ineke
Het is iedere keer wonderlijk wat er op zo'n avond gebeurd. En het voelt iedere keer weer als een opbaring en soms ook herkenning. Ik wil Erik en Elly bedanken voor het creëren van een prettige en warme sfeer. Jullie inbreng is van grote waarde. Bedankt!
Vivian
Gisteravond vond ik geweldig! Al die verhalen, ongelooflijk hoe dat soms loopt! Dan denk ik bij mezelf : hoe zou het komen, dat ik nooit zoiets kan vertellen of meemaken. Loopt het bij mij dan allemaal zo gladjes? Ben ik zo'n buitenbeentje? Dat kan toch haast niet. Maar na zo'n avond voel ik me wel alsof ik opgeladen ben. Die sfeer en die
warmte, dat zou uren mogen duren!
Léon
Het is inderdaad zo dat het altijd wel iets met me doet als ik naar de opstellingen komt, maar ik merk ook dat ik steeds meer ga vertrouwen op wat ik voel en dat ik er wel steeds sterker van wordt. Ongeacht ik op de avondsoms wel eens erg ondersteboven wordt gehaald maar daardoor groei ik wel. Ik ben ook steeds dankbaar voor de 'Cadeautjes' die ik op zo een avond krijg. Ik voel me steeds milder worden naar mezelf toe en steeds vakerbrokkelt er weer een stukje van mijn muur af. Geweldig hoe zo een avond loopt.
Petra

logo