Mindfulness  

Haal het beste uit u zelf met Mindfulness

 

U bent ook op zoek naar een manier om een actieve bijdrage te leveren aan uw eigen gezondheid en kwaliteit van leven?

In deze introductieworkshop maakt u kennis met het concept van Mindfulness en hoe dit u kan helpen in uw dagelijks leven.

Waarom Mindfulness?

 

Mindfulness is een manier om open en bewust aanwezig te zijn bij het huidige moment, zonder dat je hier een oordeel over hebt. Dat klinkt eenvoudig, toch krijgen we vaak niet alles mee, in ons vaak jachtige leven en doen we veel op de automatische piloot. Dit maakt dat we vaak op een manier reageren waar we zelf of onze omgeving last van hebben.  

Mindfulness gaat over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. Door bewuster te leven, leef je intenser en leer je afstand te nemen van gedachten en bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren. Hierdoor leer je bewuster en beter om te gaan met stress, pijn en ander ongemak. 

Mensen doen mindfulness om tal van redenen: om meer rust te ervaren, minder te piekeren, beter om te kunnen gaan met stress, chronische pijn en ziekte, zich beter te kunnen concentreren, meer te kunnen genieten, effectiever te werken, beter te slapen, zich (beter) te kunnen ontspannen.


Mindfulness is een investering in een leven met meer gezondheid en welbevinden en kwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

 

logo