Elly

Elly Goossens - Mennen

Ik werk met intense betrokkenheid, plezier, enthousiasme maar vooral vanuit mijn hart én vanuit bezieling met zowel volwassenen als ook kinderen.

Vroeger als leerkracht en nu als integratieve (kinder)coach/trainer in mijn eigen praktijk (www.praktijk-spelenderwijs.nl) en centrum.
Tevens ben ik Usui Shiki Ryoho Reiki Master en Inner Child Therapeut, NLP-Practitioner en NLP-Coach en trainer the Angel Codes en geef hierin workshops en persoonlijke therapeutische behandelingen. Het Systemisch Opstellen is in alles verweven.


Ik voel me steeds meer thuis gekomen in mezelf. Ik hoef niet zoveel meer te 'doen' maar kan steeds meer moeiteloos Zijn. Dat is doen en zijn met heel mijn wezen. De weg te volgen, de stem van mijn Hart. Ik voel en ervaar met een geopend Hart en ga mee op de stroom van het Leven, dat groei is en groei is verandering. Daar ben ik dankbaar voor. En met een geopend Hart, vanuit Liefde, vanuit dat wie ik ben, een ieder te ontmoeten, te ondersteunen en te begeleiden ervaar ik daadwerkelijk als een FEEST!!! Met elkaar te blijven groeien in ons mens zijn en in ons bewustzijn en zo met elkaar vorm te geven aan het Leven.

'Het enige dat het Leven van me vraagt
is te luisteren en te handelen:
met bewuste aandacht ben ik daar waar ik ben.

logo