Workshops

Stenen op mijn pad

Workshop

Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die de neiging heeft om een steen mee naar huis te nemen bij terugkomst van een vakantie of bezoek aan een bijzondere plek. Als aandenken of gewoon om dat ik dat zo voel...zo heb ik al een hele verzameling van stenen in mijn huis als herinnering aan bijzondere plekken op deze aardbol.

Voor het vieren van mijn vijftigste verjaardag heb ik een ritueel gehouden met stenen die ik verzamelde op alle plekken waar ik gewoond heb. Mooi om te zien en vooral te ervaren waar deze stenen voor stonden op dat moment: de plekken waar ik mijn leven heb gewoond... zij vertelde mij een verhaal... mijn verhaal... als onderdeel van mijn leven! Stenen kennen al onze voetstappen. Hun kleur, structuur, tekening, vorm geven onze fantasie voeding. Zij vertellen een verhaal... Stenen te zien niet als een obstakel, maar te zien als een aanmoediging als een houvast, als een herinnering... ze vertellen een verhaal en ik wil graag met jullie delen: welke stenen komen er dit jaar op jouw pad en wat hebben ze je te vertellen...

Dus geef je op voor de workshop: 'stenen op mijn pad'
Datum: wordt nog bekend gemaakt
Kosten: € 65,00
Tip: voor elke maand van dit jaar neem je een steen die je pad kruist...en waar leiden de stenen op jouw pad je naar toe...?

logo