Reiki

Reiki is een Japans woord dat "Kracht van de Zon" betekent. Het is een universele levensenergie die door iedereen via de handen kan worden doorgegeven. Reiki is een eenvoudige en vooral ook een liefdevolle manier om te helen, zowel op lichamelijk als geestelijk niveau.

Reiki... een natuurlijke methode

handen-babyVan nature is iedereen in staat om energie door te geven via de handen. Helaas, heeft ieder van ons te maken met allerlei pijnlijke en stressverwekkerde ervaringen. Hierdoor gaat onze oorspronkelijke levensenergie steeds minder krachtig stromen en raken we fysiek en mentaal uit balans. Tijdens een Reikibehandeling wordt je weer opnieuw in verbinding gebracht met je eigen natuurlijke levensenergie. Reiki is een liefdevolle en koesterende energie, die stroomt naar de plek waar de energie het hardst nodig is. Reiki doet wat op dat moment goed voor je is. Je kan Reiki toepassen bij chronische ziekten maar ook bij acute klachten zoals griep, hoofdpijn, of als 'eerste hulp' bij verwondingen, kneuzingen, brandwonden en breuken.

Reiki... groei naar heelheid

De bevrijdende werking van Reiki stimuleert mensen op hun pad van bewustwording en innerlijke groei. Reiki brengt ons eigen zelfgenezend vermogen weer op gang. Het werkt op alle niveaus van ons leven in. Het werkt ontgiftend, bevrijdend, genezend, helend en lost blokkades op. Reiki gaat naar de oorzaak van de klacht, en ondersteunt op krachtige wijze het natuurlijk proces van genezing.

Reiki is een uitnodiging tot een gezond leven!

Reiki... een cadeau voor jezelf

Reiki is een cadeau voor jezelf. De koesterende energie leert ons een beter, liefdevoller contact met ons zelf te maken, zodat ook emotionele pijn en onverwerkte ervaringen alsnog worden verwerkt. Reiki brengt ons dichter naar ons zelf. Het brengt je in situaties waardoor je jezelf nog beter leert kennen en je meeneemt naar je eigen innerlijke schoonheid. Je bouwt een warm en liefdevol contact.

"Deze kracht is ondoorgrondelijk, onmetelijk en als universele levenskracht voor de mens onbegrijpelijk."
Hawayo Takata

logo