Ervaringen Reiki

Reacties van deelnemers aan onze Reiki cursussen

Door de Reiki-cursus heb ik weer wat rust in mij en mijn man en kinderen gevonden. Echt heel fijn

In velerlei opzichten was het weekend waardevol en warm !
Het geeft al een fijn gevoel als de organisatie "eromheen" perfect is en dat wás het: een mooie en verzorgde website en administratief alles prima in orde. De ontvangst in het Reikicentrum door jou was hartverwarmend, zo ook de sfeer toen het echt begon die avond.
Dat de groep zo snel een hechte groep werd is op de eerste plaats jóuw verdienste. De wijze waarop jij ons als groep hebt begeleid was in één woord geweldig: de betekenis en de waarde van Reiki werd helder en mooi verwoord én overgebracht naar ons. Maar er was nog veel meer: zeer kundig en met veel bezieling kreeg eenieder aandacht en (onverwachte) opgeroepte emoties kregen door jullie tactvolle begeleiding een "plekje" tijdens het groepsproces. Heel professioneel !    
Ik voel Reiki als een verrijking !
De nieuwsbrieven met documentatiemateriaal die we na afloop ontvingen zien er perfect verzorgd uit. Het kan niet anders zijn dat Elly voor haar cursisten een perfectionist is en wil zijn. Beter kun je het als cursist niet treffen !

Ik ben blij dat ik de stap heb gezet. Het heeft mijn leven echt verandert.

Wat fijn dat ik Reiki geleerd heb. Het is voor mij een hele verrijking. Eindelijk meer rust.

Ik was echt benieuwd of Reiki me iets zou brengen, natuurlijk ook of ik er wat mee zou kunnen doen. Tot mijn verbazing, het werkt.

Ik ben blij dat Reiki in mijn leven gekomen is. Ik doe het elke dag en voel er me goed bij. Ik ben rustiger, meer gelaten, laat alles meer op me af komen. Lekker...

Innerlijk kind weekend

Eindelijk was het dan daar voor mij: het Innerlijk Kind weekend. Na lang dubben, lezen, vragen aan anderen hoe het was? Dan kreeg ik als antwoord "dat is moeilijk te zeggen hoe zo'n weekend gaat. Je moet het zelf ervaren. Het is een cadeautje voor jezelf". En daar moest ik het dan mee doen.
Nu dat heb ik geweten!  Het is een prachtweekend geworden, zeer heftig en vermoeiend, maar inderdaad een cadeautje voor mezelf.
Bezig zijn met oefeningen,gesprekjes, meditaties en tussendoor wandelen, eten en ook afwassen.
Samen met de anderen lachen, huilen, praten, luisteren, stil zijn,dansen, spelen, zingen, mediteren, boos zijn, verdrietig zijn, blij zijn, geborgen voelen, herkenning, 'n knuffel geven en krijgen, aandacht geven en krijgen  en alles in zo'n fijne, veilige en liefdevolle omgeving waar niets gek of stom was.
Een wonderlijke ervaring om je eigen Kind tegen te komen en te zien hoe het met haar gesteld is. Haar aandacht geven en haar omarmen.
Het gevoel hebben dat je meer ruimte en lucht hebt en dit vast houden in de weken erna.
Het is inderdaad moeilijk  uit te leggen hoe het gaat, je moet het ervaren.
Lieve mensen, geef jezelf dit weekend cadeau, je krijgt er geen spijt van.

 

logo