Reiki Master graad

“Als je Reiki Master bent, zal er een beroep op je worden gedaan om jezelf te helen. Dit is de enige goede reden om deze stap te zetten. Helen is het proces waarin je je ziel vindt, de schoonheid van je ziel blootlegt en manieren vindt om haar uit te drukken. Reiki Master zijn is niet zomaar een nieuwe baan. Deze verplichting tot dienstbaarheid en heling, dienstbaarheid aan jezelf, heling voor jezelf, is een full time baan.”
Phyllis Lei Furumoto, Grandmaster Usui Shiko Ryoho Systeem

Als Reiki zo een deel van je leven geworden is dat je het niet meer weg kunt denken uit je leven, kan het besluit komen om de weg te gaan van het Masterschap. Het pad van Masterschap is een prachtige verdieping en één van de grootst mogelijke stappen naar spirituele groei. Door de dagelijkse beoefening van Reiki komen we steeds meer thuis bij ons zelf, bij wie wij werkelijk zijn. Iedere behandeling nodigt ons uit om thuis te komen bij onszelf en de helderheid en liefde te ervaren die wij in wezen zíjn.

Een rijpe meester is geduldig en vol vertrouwen en heeft de moed om alleen te doen wat nodig is en de rest aan Reiki over te laten.

De weg naar Reikimasterschap is een individueel traject, waarbij je persoonlijk begeleid wordt en waarbij alle aspecten en elementen van het Usui Shiki Rhyoho Systeem belicht zullen worden. Het aangaan van de verbintenis tot de Mastergraad is als een dans; er ontstaat een prachtig samenspel tussen jezelf, Reiki, het vertrouwen in het universum,alles wat zij te bieden heeft,en datgene wat jij bereid bent om los te laten in ruil voor jouw groei tot Reiki Master.

 

logo